King Sir Kir var den mest imponerande V75 vinnaren

Efter förra veckans V75 seger i Mantorp gick nu King Sir Kir ut i V75 Final från ett besvärligt bakspår. Han fick en bra start och låg mitt i fältet då Claes Svensson tryckte till varvet kvar och ingen kunde svara på hans ryck. Den fyraåriga Make It Happen sonen låg sedan en bit före fältet in i mål utan att brukas för fullt. Förstapriset var på 200 000 kronor och på 16 starter har han nu totalt tjänat 566 700 kronor. Det blev ytterligare en Make It Happen vinnare under dagen då Just Happy segrade i Umeå. Hon visade tidigare fina takter men efter flytten till Norrland har hon inte fått till det. Det fyraåriga stoet var nu åter på topp och efter en snabb avslutning var hon först i mål. Hon kördes av Robert Dunder och hon har nu tagit fem vinster under 2015.