Orlando Vici på flera håll

På Sundbyholm startade Best Beji i ett långlopp där han stod väldigt hårt inne på pengarna. Trots det var femåringen bara bäst, han kördes till ledningen efter 600 meter och var sedan ohotad.. Best Beji kördes av sin tränare Åke Lindblom och segertiden över 2 640 meter blev 1.17.7. I Bergen startade åter supertalangen Explosive Lane i ett kortlopp med 18 000 NOK i förstapris. Det femåriga stoet var helt överlägsen på fina 1.12.6/1 600 meter och tvåan i mål travade 1.13.8. Det var tionde raka segern för Explosive Lane som kördes av Pål Buer. I Prix Cagnes-sur-Mer som avgjordes på banan med samma namn startade svenskfödde Udo´s Oiler med Robert Bergh i vagnen. Trots en mycket stark avslutning fick han inte tag i ledaren utan slutade tvåa på 1.15.1 över 2 950 meter. Andraplatsen var värd 12 000 Euro.