Lilla Julafton för Make It Happen

Under dagens tävlingar på svenska banor segrade tre Make It Happen avkommor. På Bodentravets lunchtävlingar blev det två vinster och först ut var nyttiga Out Of Reach som efter invändig resa avgjorde mycket lätt över upploppet. Hon kördes av sin tränare Jens Eriksson och över 2 140 meter blev segertiden 1.16.3.Det var årets andra vinst i tredje starten. Lite senare kunde Marcus Sisu ta hem ett lopp i Svensk Travsports Grundserie efter ett tufft lopp utvändigt om ledaren. Sexåringen såg slagen ut in på upploppet men sträckte ärligt på sig och vann säkert. Segertiden blev 1.18.1/2 140 meter och han kördes av Petter Lundberg. I dagens avslutande lopp på Sundbyholm gjorde R.K.King sin första start i regi Samuel Rehn. Han imponerade stort efter att ha spårat hela vägen och gick i mål på pigga ben en bra bit före sina konkkurenter.Fyraåringen travade nya rekordet 1.15.6 över 2 140 meter.