Fredagen var Make It Happens dag

Under fredagens tävlingar på Nordens travbanor tog avkommor till Make It Happen tre vinster.Det började på Solvallas lunchtävlingar där sexåriga Embrace´Em tog hand om V65 avslutningen. Han gick till ledningen och kunde sedan anföra in i mål på tiden 1.16.0/2 640 meter. Embrace´Em tränas av Jakob Croon och kördes av Torbjörn Jansson. I Boden vann Conrads Flamemaker ett billigt lopp. Han fick tredje utvändigt som blev andra par utvändigt vid varvningen. Sexåringen attackerade 400 meter från mål och fick greppet mitt på upploppet. Segertiden blev 1.17.6 över 2 140 meter och i vagnen satt Hanna Olofsson. I finska Pori gjorde framgångsrike (7 segrar under 2015) Sahara Rouge årsdebut. Han inledde med startgalopp och när han kom ikapp fältet fick han bida sin tid sist i fältet. Femåringen togs ut i tredjespår 400 meter från mål och då gick det fort, kort före linjen var Sahara Rouge först. Segertiden blev 1.19.6/2 100 meter och förstapriset 1 000 Euro. Han kördes av Heikki Hietanen och allt tyder på ett framgångsrikt 2016 för Make It Happen  avkomman..