Söndagen tillhörde Symphonic Hanover

Det blev en framgångsrik söndag för Symphonic Hanovers avkommor med bland annat två debutvinnare.I Örebro kördes ett treåringslopp för ston och där snabbstartade Symphonic Teemer och tog enkelt hand om ledningen som hon höll in i mål. Segertiden över 2 140 meter blev 1.17.8 och hon kördes av Thomas Dalborg. Tränare till Symphonic Teemer är Raul Engblom. Den andra debutvinnaren visade upp sig i Kalmar och det var fyraåriga Big Puniser som också han ledde från start till mål. Han var helt ohotad på 1.17.1/2 140 meter och han kördes av sin tränare Magnus Dahlen. I dagens första lopp i Örebro årsdebuterade femåriga Whisky Akema och han fick en lugn start från bakspår. Efter 800 meter tog han sats mot ledningen och kunde sedan vinna enkelt på 1.15.1 över 2 100 meter. I vagnen satt tränaren Claes Svensson. Det kunde lika gärna ha blivit ytterligare en Symphonic Hanover vinnare då Beppen Palema imponerade storligen då han reparerade en stor startgalopp till en andraplats på tiden 1.14.8/2 100 meter.