Orlando Vici framgångar i flera länder

Vid Östersunds lunchtrav startade Vici Ram som favorit och infriade förväntningarna. Han tog enkelt hand om ledningen och höll sedan lätt undan. Segertiden på den blöta banan blev 1.17..5/2 140 meter. Sexåringen kördes av Ulf Ohlsson och det var andra vinsten för året. I franska Hyeres kunde svenskfödde Bazir Dimanche ta hem Prix de la Chambre de Comerce med ett förstapris på 9 000 Euro. Han kördes av Nicolas Mortagne som körde ett väl avvägt lopp bland många vilda konkurrenter. Åttaåringen kunde vinna knappt efter en mycket snabb avslutning. Segertiden över 2 650 meter blev 1.16.8 och Bazire Dimanche tränas av Monika Hellqvist.På Forus Travbane kunde Eloise Scott ta första segern för året efter två mindre bra framträdanden. Hon travade 1.15.6/2 060 meter och tjänade 24 000 NOK. Eloise Scott kom förra året från Holland och var efter fem starter under 2015 obesegrad i sitt nya hemland. Hon tränas av Pål Buer.