Lyckat dygn för Kronos syskon

Det började med att Premier Kronos (e.Donato Hanover-NordicGoldNovember) segrade i V87 inledningen som kördes på Bergsåker. Han kunde inte vara med från start och låg långt bak i fältet. Sjuåringen avancerade under slutvarvet och kunde i en tät slutstrid med flera hästar på linje sätta nosen först. Han travade 1.16.4/3 140 meter och tjänade 70 000 kronor. Premier Kronos som tränas av Gabriella Laestander kördes av John Östman. I och med segern har han totalt tjänat över i miljon kronor. Samma dag fick helsystern Profile Kronos ett hingstföl efter Varenne och hon går nu till Robert Bi. Mor till syskonen är den framgångsrika Viking Kronos dottern NordicGoldNovember som också lämnat October Kronos (1.10.9 1 398 548:-). Mormor är legenden Ina Scot som på 90 talet tjänade över 20 miljoner kronor.