Orlando Vici runt om i Europa

På Leangen debuterade auktionsdyringen (såldes för 380 000 NOK) Looking Superb med Jomar Blekkan i vagnen. Han fick ett förstavarv i dödens och gick sedan fram till ledningen som han sedan bara utökade in i mål. Segertiden blev 1.16.4/2 140 meter och då loppet ingick i DNT:s Treåringsserie var det hela 40 000 NOK i förstapris. I Uleåborg tog treåriga Obrigado sin tredje raka seger från debuten. Efter en lugn start gick han fram till dödens efter 600 meter körda och 500 meter från mål åkte han ifrån sina konkurrenter till en överlägsen seger. Segertiden blev 1.18.3 över 2 100 meter och förstapriset var 1 000 Euro. Obrigado kördes av Esa Holopainen. I franska Meslay-du-Maine tog Crazy Well hem Prix de Mimosas med 9 000 Euro till segraren. Här gav körande Matthieu Abrivard hästen ett avvaktande lopp i kön och satt sedan kvar fram till upploppet då han spelade ut hästens speed. Fyraåringen hann fram på linjen och segertiden över 2 875 meter blev 1.15.3. Det var andra raka vinsten.