Ymer Brick lösningen på V75-2

I andra avdelningen av Åbys V75 omgång startade Norrby uppfödda Ymer Brick från ett svårt elftespår. Make It Happen sonen kom nu fint igenom och fick andra par utvändigt. I en tät slutstrid kunde han sätta nosen först på fina 1.11.5/1 640 meter. Sexåringen som tränas av Hans Henning Kristoffersen startade sitt tävlande lovande med åtta raka vinster från debuten men under förra året stördes han av sjukdomar. Det är därför roligt att se att Ymer Brick är tillbaka bättre än någonsin. Modern Miranda Brick har i år fått en helbror till Ymer Brick. Make It Happen hade ytterligare en framgångsrik avkomma till start under V75 dagen. Det var King Sir Kir som trots en heroisk insats blev nedspeedad av en smygkörd konkurrent. Han slutade nu på andra plats med tiden 1.12.2/2 140 meter.