Galet bra dag för Crazed

Crazed avkommorna tävlade framgångsrikt under lördagens tävlingar i USA. På Vernon Downs kördes två divisioner av New York Sire Stakes för treåriga hingstar och valacker. Sir Royson tog hem sin avdelning efter ett lopp långt ner i kön och en mycket snabb avslutning. Han kördes av Jim Marohn J:r och segertiden blev 1.12.1. Loppets prissumma var 61 300 USD. På samma bana kördes det tre divisioner av New York Excelsior A Series för treåriga hingstar och valacker. Två avdelningar vanns av Crazed avkommor och först ut var Don Lindy som för Jimmy Whittemore travade 1.13.7. Sedan var Uncle Mac först i mål för Jim Marohn J:r och han travade 1.13.5. Båda loppen hade en prissumma på 15 000 USD. På Meadowlands kördes två avdelningar av Graduate 4 Year Open med en prissumma på 50 000 USD. Här segrade Grazahana på fina 1.09.4 efter att ha avverkat sista quartern efter 1.07.  Femåriga Mandela Blue Chip segrade på Pocono Downs för Geo Napolitano J:r på 1.10.7. Här var loppets prissumma 14 000 USD.