Två starka Make It Happen avkommor

I måndagens inledande lopp på Kalmartravet debuterade Magic Happens i ett lopp ingående i Svensk Travsports Unghästserie. Efter en lite stökig inledning fick treåringen gå som första häst i andraspår som varvet kvar blev andra utvändigt. Make It Happen sonen fick sedan vänta in på upploppet innan attacken sattes in och då kunde han ganska enkelt gå ifrån till en säker seger. Vinnartiden över 2 140 meter blev 1.16.4 och han kördes av sin tränare Peter Untersteiner. I det inledande loppet på Lindesberg visade åter Melker vilken kämpe han är. Efter ett tungt förstavarv ute i spåren tog Make It Happen avkomman över ledningen. Han blev hårt ansatt genom sista sväng men in på upploppet sträckte han i vanlig ordning på sig och vann enkelt. Segertiden blev 1.14.7 över 2 140 meter och i vagnen satt som alltid Pierre Nyström.