Donato Hanover dominans i Pennsylvania Sire Stakes

På Harrahs Philadelphia kördes under torsdagen tre divisioner av Pennsylvania Sire Stakes för treåriga ston och två divisioner vanns av Donato Hanover avkommor.Först ut var Womans Will som för Marcus Miller travade 1.11.2. Här var årgångsettan Broadway Donna (Donato Hanover) tvåa. Sedan kunde Double Exposure vinna Med Tom Tetrick i vagnen. Efter ett lopp nere i kön med en bra avslutning blev segertiden 1.12.0. Båda loppen hade en prissumma på 53 411 USD. Tidigare under tävlingsdagen hade krutgumman My Love Bi segrat på 1.11.2 efter ett lopp i ledningen. Det sjuåriga stoet kördes av Geo Napolitano J:r och loppet hade en prissumma på 13 000 USD. På Plainrich Park blev det vinst för Mambo Lindy efter ett lopp i ledningen. Fyraåringen kördes av Jimmy Whitemor och segertiden blev 1.11.6. Det var en total prissumma på 10 000 USD i loppet.