Fleetfoot Hanover har fått en bror

Segerrika Vinn De Lux (1 119 814:- 1.14.3) fick ett hingstföl efter From Above. Hon är tidigare mor till den i Norge så framgångsrike Double Spin (Adrian Chip) som travat 1.13.9 och tjänat 255 000 NOK. Ägare är Jevgeni Ivanov. Samma dag fick Sword As ett hingstföl efter Make It Happen och hon går åter till samma hingst. Sword As är en dotter till de italienska unghäststjärnan Doria As (1.13.1 276 775 Euro) som segrade i Grand Criterium och slutade fyra i Derbyt. Red Hot Dream var en duktig unghäst med Seger i ett Breders Crown försök. Hon kvalade in till finalerna av Oaks och Drottning Silvias Pokal. Hon fick nu ett hingstföl efter Orlando Vici och går nu till Yarrah Boko. Cantab Hall dottern Cantab Doll fick ett hingstföl efter SJ´s Caviar och provar nu lyckan med Support Justice. SJ´s Photo dottern Firefly Annie fick ett hingstföl efter Andover Hall. Hon är tidigare mor till toppsprintern Fleetfoot Hanover (1.09.9 2 158 053 NOK. Dom båda sistnämda stona ägs av Leif Andersson.